Flytta hus

Flytta hus

Vill du ha hjälp att flytta villavagnar eller har du en byggnad som ska monteras?

Flytta hus LastväxlarCarlsson

Vi flyttar villavagnar och hus

LastväxlarCarlsson AB utför hustransporter och husmontering i hela Västra Götaland och har resurser att frakta byggnader av olika slag. Vi kan till exempel hjälpa dig att transportera friggebodar, attefallshus, villavagnar och lekstugor.

LastväxlarCarlsson AB utgår från Uddevalla och utför hustransporter av högsta kvalitet i hela Västra Götaland.

Många anledningar till att flytta ett hus

Drömmer du om att flytta till en ny plats men trivs i ditt älskade hus? Har du hittat ditt drömhus men tycker att det har fel läge? Det kan finnas många skäl till varför man vill flytta ett hus till en annan adress än den befintliga. En del vill slippa bygga nytt och andra har bestämt sig för att flytta en byggnad på en befintlig tomt.

flytta hus
flytta hus

Flytta villavagnar kräver kunnighet och rätt redskap

Att flytta villavagnar skapar många möjligheter men för att allt ska bli korrekt utfört så krävs både erfarenhet och professionell utrustning. LastväxlarCarlsson AB har mångårig erfarenhet av hustransporter och garanterar att ditt hus är i trygga händer hos oss.  Vi har ett team av erfarna och serviceinriktade chaufförer som utföra alla transportuppdrag på ett effektivt och säkert sätt.

Glöm inte bort att skaffa tillstånd

När man ska flytta ett hus till en ny plats så måste man ansöka om olika tillstånd. Du ska till exempel se till att ha ett rivningstillstånd och det gäller oavsett om byggnaden är ny eller gammal.

Överväger du att placera huset på ny mark? Då måste du skicka in en ansökan till Byggnadsnämnden i din kommun. Tillstånd för transporten söker LastväxlarCarlsson.

flytta hus
flytta hus

Hör av dig till oss

Tveka inte att kontakta oss om du till exempel vill ha information om att flytta villavagnar, hus eller har frågor som du vill ha svar på. Vi ser framemot att få hjälpa just dig med ditt drömprojekt.