KONTAKT

LastväxlarCarlsson AB

Telefon: 070 - 346 40 41
0522 - 66 40 36
E-post: bokning@lvcua.se

Flytta hus

Vill du ha hjälp att flytta hus eller har du en byggnad som ska monteras? LastväxlarCarlsson AB utför hustransporter och husmontering i hela Västra Götaland och har resurser att frakta byggnader av olika slag. Vi kan till exempel hjälpa dig att transportera friggebodar, attefallshus, villavagnar och lekstugor.

LastväxlarCarlsson AB utgår från Uddevalla och utför hustransporter av högsta kvalitet i hela Västra Götaland.

Många anledningar till att flytta ett hus

Drömmer du om att flytta till en ny plats men trivs i ditt älskade hus? Har du hittat ditt drömhus men tycker att det har fel läge? Det kan finnas många skäl till varför man vill flytta ett hus till en annan adress än den befintliga. En del vill slippa bygga nytt och andra har bestämt sig för att flytta en byggnad på en befintlig tomt.

Flytta hus kräver kunnighet och rätt redskap

Att flytta hus skapar många möjligheter men för att allt ska bli korrekt utfört så krävs både erfarenhet och professionell utrustning. LastväxlarCarlsson AB har mångårig erfarenhet av hustransporter och garanterar att ditt hus är i trygga händer hos oss.  Vi har ett team av erfarna och serviceinriktade chaufförer som utföra alla transportuppdrag på ett effektivt och säkert sätt.

Glöm inte bort att skaffa tillstånd

När man ska flytta ett hus till en ny plats så måste man ansöka om olika tillstånd. Du ska till exempel se till att ha ett rivningstillstånd och det gäller oavsett om byggnaden är ny eller gammal. Överväger du att placera huset på ny mark? Då måste du skicka in en ansökan till Byggnadsnämnden i din kommun.

Flytta hus LastväxlarCarlsson

Hör av dig till oss

Tveka inte att kontakta oss om du till exempel vill ha information om att flytta hus kostnad eller har frågor som du vill ha svar på. Vi ser framemot att få hjälpa just dig med ditt drömprojekt.

Villavagn lyfts på plats

MEDLEMMAR I

  • Åkeriföreningen
  • Företagarna
  • Fair Transporter
  • BA
    Biltrafikensarbetsgivarförbund (hängavtal)