Kranbil

Kranbil

En kranbil är en sorts lastbil med kran och ett utmärkt hjälpmedel när du ska lasta och lossa material av olika slag.

Transporter och arbete med kranbilar och lastväxlare

LastväxlarCarlsson AB utför skräddarsydda kranbilstransporter och har moderna fordon som klarar av att leverera till exempel bodar, byggmaterial, båtar, hus samt andra specialtransporter.

Vi åtar oss små och stora uppdrag i hela Västra Götaland och anpassar oss naturligtvis efter kundens önskemål i så lång utsträckning som möjligt.

LastväxlarCarlsson AB har mångårig branscherfarenhet och gedigna kunskaper inom våra arbetsområden. Det gör att vi vågar lova pålitliga transporter av högsta kvalitet. Vi fokuserar på dig som kund och är måna om att vara lyhörda för dina behov.

Vår fordonspark

Till vår hjälp har vi en fordonspark med olika sorters kranbilar med varierande lyftkapacitet och räckvidd. Det gör att vi är väldigt flexibla i vilken sorts lyft- och transporttjänster vi kan erbjuda. Alla chaufförer har naturligtvis krankort och alla behörigheter som krävs för att kunna utföra transporter av högsta kvalitet.

LastväxlarCarlsson AB har till exempel dessa bilar i vår park: MAN 2017 LVX, 2015 Scania G450 LVX, Tridem, 2016 Scania G450 och en VOLVO FH 510 LVX, Kran Tridem. Är du i behov av att hyra kranbil? Hör gärna av dig till oss så tar vi fram en lösning som passar just dig.

Hyra kranbil, jibb eller lastbil med kran
Kranbil med varierande utrustning

Kranbil med varierande utrustning

Våra kranbilar kan utrustas med tillbehör av olika slag vilket till exempel kan innebära skopor, timmergrip, pallgaffel och släp. Vi kan även komplettera vissa kranar med en så kallad jibb. Det är en del som skapar möjligheter till rotation och lyft vilket ger kranbilen mindre begränsningar än en vanlig krankonstruktion. LastväxlarCarlsson AB har även en basker som vi använder när vi till exempel ska lyfta ner containerfästen.

Kontakt

LastväxlarCarlsson AB har sitt säte i Uddevalla där vi till exempel har vår fordonspark. Kontakta oss gärna via telefon eller e-post om du har frågor eller funderingar – vi delar gärna med oss av våra kunskaper.

Kranbilar