Grusbil

Grusbil

Behöver du transport med grusbil? Letar du efter någon med både erfarenhet och kapacitet att hjälpa dig? Vi på LastväxlarCarlsson AB har transporterat mycket grus genom åren och vet därför hur man flyttar material på bästa sätt.

Med vår hjälp kan du få grus och jord av högsta kvalitet till ditt husbygge eller om du ska anlägga en väg.

Grusbil

Moderna grusbilar med stor kapacitet

Vi använder oss av transportbilar med skogskran eller grip vilket gör det smidigt för oss att flytta grus och jord.

Alla fordon som används inom företaget är utvalda med omsorg och vi ser naturligtvis till att ge dem regelbundet underhåll. På så sätt kan vi garantera pålitlighet och säkerhet.

Våra kvalificerade och duktiga chaufförer är mycket måna om att frakta materialet på ett effektivt och säkert sätt.

Leverans av högkvalitativt grus

LastväxlarCarlsson AB tar dina visioner och förvandlar dem till verklighet. Vi hjälper dig gärna med grus transport och ser det som en förmån att få bidra med vår erfarenhet och kunskap.

Låt ett proffs köra det tunga gruset eller den kompakta jorden och njut av att slippa just det momentet. Med vår kunskap och erfarenhet säkerställer vi att du som kund får riktigt bra grus levererat till rätt plats.

Tippbil för leverans av grus
Miljödiplom

Ett företag med miljödiplomering

Vi strävar efter att vara ett så miljömedvetet företag som möjligt och har därför sett till att miljödiplomera verksamheten. LastväxlarCarlsson AB uppfyller därmed de krav som Svensk Miljöbas upprättat.

Kontakt

LastväxlarCarlsson AB har sin fordonspark i Uddevalla och vi har ett verksamhetsområde som sträcker sig över hela Västra Götaland. Hör gärna av dig via telefon eller e-post om du vill veta mer om oss, behöver hjälp med att flytta grus eller har bestämt dig för att boka grus transport. Beskriv dina önskemål så kommer vi överens om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

WSZ 201 Scania R 520 Tridem Tipp bil